De ziua orașului Odessa, toți doritorii vor avea posibilitatea să afle mai multe despre viața cu HIV

La Odessa, de ziua orașului care va avea loc pe data de 2 septembrie, va fi organizat ”Orășelul USAID”. Scopul acestuia este să ofere tuturor doritorilor detalii despre proiectele finanțate de USAID, printre care se numără și proiectul ”Rețelei persoanelor care trăiesc cu HIV” cu denumirea ”Respect”.

Proiectul este parte a componentei ”Îmbunătățirea accesului persoanelor eliberate din locurile de detenție la serviciile de îngrijire, suport și tratament al infecției HIV”. În cadrul acestei componente, echipa ”Rețelei” din Odessa a lucrat cu tenacitate cu persoanele HIV-pozitive care se pregătesc de eliberarea din detenție și a depus eforturi maxime pentru ca toți să beneficieze de asistență și ajutor.
Pe lângă rezultatele activității realizate, toți doritorii care vor vizita orășelul, vor putea afla îndeaproape cum e să trăiești cu HIV și vor avea posibilitatea să participe la concursul ”Adevăr și mituri despre HIV”.
Pentru copii este preconizat un program distractiv.

Intrarea este gratuită.

Evenimentul va avea loc pe data de 2 septembrie, între ora 1100 – 1700, în Parcul Șevcenco (lângă scena de vară ”Rakușka”).

positivepeople.md