Compania Naţională de Asigurări în Medicină anunță concursul pentru selectarea proiectelor de profilaxie şi prevenire a riscurilor de îmbolnăvire

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) a publicat anunțul privind desfăşurarea concursului de selectare a proiectelor de profilaxie şi prevenire a riscurilor de îmbolnăvire. Proiectele trebuie să fie orientate pe profilaxia și prevenirea riscului de transmitere HIV/SIDA în grupurile de risc sporit.

Organizațiile, fondurile și asociațiile pot pretinde la două granturi a câte 1 milion de lei fiecare. Aplicațiile pot fi depuse începând cu ziua de astăzi până pe data de 19 septembrie, ora 17:00 pe adresa: Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 46. Printre criteriile principale de selecție: experiență de cel puțin trei ani în perioada 2014-2017 în implementarea unor proiecte similare; experiență anterioară în gestionarea proiectelor bugetul cărora a constituit cel puțin 150 000 de lei.

Proiectele vor fi selectate în baza următoarelor criterii: corespunderea proiectului cu priorităţile de finanţare ale Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină; actualitatea şi importanţa proiectului; corespunderea integrală sau parțială a serviciilor propuse cu lista serviciilor din Standardul de calitate a serviciilor de prevenire HIV în mediul populaţiilor-cheie, aprobat de Ministerul Sănătății; buget argumentat; capacitatea solicitantului de a realiza proiectul, precum și prezența unor mecanisme calitative de monitorizare a activităţilor şi evaluare a rezultatelor.
Detaliile concursului pentru selectarea proiectelor aici.

positivepeople.md