Instituția Publică „Unitatea de Coordonare, Implementare şi Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății” (UCIMP) a lansat concursul cererilor de finanțare în domeniul HIV

Unitatea de Coordonare, Implementare şi Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății (UCIMP), care este în prezent recipientul principal al Fondului Global, a lansat concursul cererilor de finanțare a proiectelor în domeniul prevenirii riscurilor de infectare cu HIV și al suportului psihosocial al persoanelor care administrează tratamentul antiretroviral.

Proiectele trebuie să fie orientate pe prevenirea riscurilor de infecție cu HIV în cadrul grupurilor cu risc sporit de infectare, și anume: utilizatorii de droguri injectabile (inclusiv din penitenciare), lucrătorii sexului comercial, bărbații care întrețin relații sexuale cu bărbați.

Scopul acestui concurs de colectare a cererilor de finanțare este extinderea accesului la serviciile de prevenire HIV, extinderea spectrului și susținerea serviciilor de reducere a riscurilor pentru grupurile-cheie ale populației și partenerii acestora, precum și a serviciilor de susținere a aderenței la tratamentului antiretroviral prin intermediul farmacoterapiei cu metadonă.

Setul necesar de documente (în trei exemplare la limba română) trebuie prezentat până pe data de 30 noiembrie 2017, ora 17.00, la adresa: Chișinău, str. T. Ciorbă 18A, MD-2004. Cererile de finanțare pot fi remise și în format electronic, la adresele: [email protected], [email protected], [email protected], cu mențiunea ”Cereri de finanțare în controlul HIV 2018”.

Detalii suplimentare despre concurs, precum și lista de documente poate fi găsită aici.

Abonați-vă la pagina noastră de Facebook și Odnoklassniki!
positivepeople.md