(Română) CERERE PENTRU DEPUNEREA SCRISORII DE INTENȚIE

К сожалению, эта запись доступна только в Румынский. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Asociația Obștească „Iniţiativa Pozitivă” în cadrul Contractului de Grant 2017/004_UNICEF/ IP/, intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea unui consultant (persoană fizică), pentru oferirea suportului specializat, cu scopul consolidării sistemelor de monitorizare și evaluare existente în cadrul a 8 organizații active în domeniul HIV/SIDA.
Asociația Obștească „Iniţiativa Pozitivă” invită pe cei interesați pentru a-și exprima intenția pentru prestarea serviciilor menționate mai sus.
Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menţionate în „Termenii de Referinţă” care pot fi accesați la acest link.
Scrisoarea de intenție, cu Curriculum Vitae (CV) actualizat și alte materiale de suport pot fi trimise prin e-mail sau poştă până la termenul limită de 30 martie 2018, la adresa:
Asociația Obștească „Iniţiativa Pozitivă”
MD 2048 mun. Chişinău, str. Independenţei, 6/2 Centrul „Pas cu Pas”
Tel.: 022 00 99 74
Fax: 022 66 38 50
E-mail: initiativapozitiva@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la sarcina alocată, vă puteţi adresa:
Dnul Cearanovski Constantin.
Tel.: +37368562663