La Chișinău se va desfășura seara de caritate ”Red Ribbon Gala Awards 2016”

Asociația Obștească ”Inițiativa Pozitivă” și UNAIDS organizează seara de caritate ”Red Ribbon Gala Awards 2016” care va avea loc pe data de 26 noiembrie la Chișinău, în incinta ”Casa Sărbătorii”.

În această seara pentru dumneavoastră vor evolua Olia Tira, Alex Calancea Band, Guz, Karizma, Viola, precum și finaliștii proiectului de dans ”Puterea dansului”. Evenimentul va fi precedat de un iarmaroc al lucrărilor hand-made confecționate în cadrul proiectului ”Parteneriat pentru instruirea și reintegrarea utilizatorilor de substanțe psihoactive și persoanelor HIV-pozitive”, realizat cu sprijinul financiar al ”DVV International Moldova”.

De asemenea, oaspeții vor avea posibilitatea să aprecieze și să admire expoziția fotografică ”A trăi cu semnul+” la care au participat peste 20 de persoane HIV-pozitive din Moldova care trăiesc cu deschis cu HIV în cadrul proiectului ”Devianța Pozitivă”. Vor fi expuse, de asemenea, tablourile realizate în cadrul atelierului de terapie prin artă de către femei care trăiesc cu HIV și femei renumite.

La seara festivă vor fi anunțați câștigătorii articolelor studențești și ai istoriilor personale de viață ale persoanelor care trăiesc cu HIV.

Invitația cu livrare poate fi comandată la numărul de telefon + 373 69 85 21 20. Costul unei invitații constituie 150 de lei. Procurând invitația, vă aduceți contribuția în valoare de 150 de lei în fondul de caritate ”Faptele bune au culoare”.

Deci, 26 noiembrie, Chișinău, ”Casa Sărbătorii” (str.Ghioceilor, 1), ora 18:00.

facebook-1-1

Împreună vom face această lume mai bună!

Seara de caritate ”Red Ribbon Gala Awards 2016” se va desfășura în cadrul campaniei ”Te privește! Privește pe fiecare!”, organizată cu prilejul zilei de 1 decembrie – Ziua Mondială de combatere SIDA.

Organizatori: Asociația Obștească ”Inițiativa Pozitivă” și UNAIDS

Sub egida: Ministerului Sănătății; Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei; Ministerului Justiției; Ministerului Afacerilor Interne.

În parteneriat cu ”Puterea dansului”

Cu sprijinul financiar al Centrului PAS, Agențiilor ONU, Ambasada Suediei în Moldova, DVV International Moldova.

Parteneri media: ТВ7, N4, allmoldova, locals, simpals, e-sanatate.